Tömeges termékfeltöltés

Minősített ShopRenter szakértőként

segítünk neked abban, hogy webáruházad termékfeltöltését automatizáld.

Miben segíthetünk?

Ha szeretnéd automatizálni a termékek feltöltését, árak és raktárkészlet frissítését a nagykereskedőtől – akár több különböző forrásból – kapott XML feed vagy CSV fájlok alapján, akkor fordulj hozzánk.

A megoldásunk

A Shoprenteres XML alapú termékfeltöltéshez egyedi PHP alkalmazást készítünk, ami a megadott forrásokból – jellemzően nagykereskedőktől kapott XML feed vagy CSV fájlok – letölti a termékek adatait és a kapcsolódó képeket. Az adatokból a szükséges átalakítások (kategória módosítások, árszorzók, stb.) után olyan XML fájlt állít elő, ami a Shoprenter Külső CSV /XML import funkciójával akár automatikusan is betölthető.

Az általunk készített alkalmazást jellemzően napi 1x szokták az ügyfeleink teljes (minden termékadat, képek, új termékek, árak) frissítésre és 4 óránként raktárkészlet frissítésre használni, de természetesen ezen az ütemezésen valamennyire lehet változtatni. Shoprenter oldalról legalább Gold csomag szükséges az automatikus működéshez. Kisebb csomag esetén az XML-ek automatikusan elkészülnek, de a Shoprenteres betöltésüket manuálisan, a Shoprenter admin felületen kell elvégezni.

A letöltött képeket az alkalmazásunk automatikusan feltölti a Shoprenter tárhelyére és az XML segítségével hozzárendeli a termékekhez.

Mennyibe kerül ez neked?

Egy ilyen feltöltő alkalmazás elkészítése általában 10-15 óra – bonyolultságtól függően – az első forrás esetén. Ezek után további források beépítése újabb 8-10 órás fejlesztést igényel. Jelenleg nettó 24 000 Ft-os óradíjjal dolgozunk.

A PHP alkalmazás a faceliftr saját szerverén fut. Az alkalmazás elkészítése után nagyjából 1 hónapig (stabilizációs időszak) ingyenesen biztosítjuk a szervert az alkalmazás futtatásához. Ezek után egy üzemeltetési szerződést kötünk, aminek keretében havidíjért – jelenleg nettó 23 000 Ft – biztosítjuk a szervereket és folyamatos üzemeltetést, szükség esetén gyors hibajavítást és bizonyos kisebb módosításokat (pl árszorzók átírása, kategória megfeleltetések módosítása, stb.).

Az első forrás beindítása általában 15 munkanapos átfutással megoldható, utána egy-egy újabb forrás jellemzően 8-10 munkanap alatt készülhet el.

Természetesen minden megkeresés esetén a források megismerése, az igények pontosítása után formális árajánlatot készítünk, amiből látni fogod, hogy mit tudunk neked megoldani, az pontosan mennyibe fog neked kerülni és milyen határidővel tudjuk a fejlesztést elkészíteni. Az árajánlat készítés minden esetben ingyenes.

Ajánlatkérés termékfeltöltésre