Faceliftr ajánlat diabolt Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-200716-DIAB

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) diabolt Kft. (Megrendelő) https://faceliftr.hu webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Megrendelő adatai

Megrendelő neve: diabolt Kft.
Megrendelő székhelye: 1165 Budapest,Corvin utca 28. 1.a
Megrendelő adószáma: 25750221-2-42

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

FeladatIdőráfordításNettó ár
Telefonos konzultáció 0,5 óra 6 000 Ft
Az új sablon beállítása, testreszabása 4,0 óra 48 000 Ft
Egyedi szöveg megjelenítése 1,0 óra 12 000 Ft
Élesítés 1,0 óra 12 000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 78 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://faceliftr.hu webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Tokyo sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 12 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2020-07-16.

Az árajánlat a készítés időpontjától 2020-09-30-ig érvényes.

Elfogadás

Az ajánlat elfogadásával kijelented, hogy a fent szereplő megrendelői adatok helyesek, elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint hozzájárulsz adataid kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint.

Az ajánlat elfogadásához írd be a neved és a cég nevét a lenti mezőkbe.