Faceliftr ajánlat Szeles Judit Egyéni Vállalkozó részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-991

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Szeles Judit Egyéni Vállalkozó (Megrendelő) https://autoshirugynokseg.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Asztali nézetben főoldalon a Műszaki vizsga és az Eredetiségvizsgálat kategóriák alkategóriáinak megjelenítése úgy, hogy egy sorban több (3, ill. kis képernyők esetében 4) alkategória jelenjen meg. A legkisebb asztali gépek képernyőin történő megjelenítés során (fentiek érdekében) a betűméreten is csökkentünk némileg. A többi kategória és fenti kategóriák főoldalon kívüli megjelenítése változatlan marad. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 7 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://autoshirugynokseg.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 2 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.08.06

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.09.30-ig érvényes.

Megrendelés

Az ajánlat elfogadásával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint hozzájárulsz adataid kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztató-ban leírtak szerint.

Az ajánlat elfogadása után emailben elküldjük neked az ajánlat másolatát egy pdf dokumentumként is.