Faceliftr ajánlat Freyja Home Decor Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-984

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Freyja Home Decor Kft. (Megrendelő) https://freyjahomedecor.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Asztali nézetben a Nappali kategóriára húzva az egeret a megjelenő alkategória lista ne középen a Nappali kategória alatt, hanem kicsit jobbrább jelenjen meg. A többi alkategória lista megjelenése nem változik. 0,5 7500 Ft
Az információs oldalakat (ÁSZF, Adatkezelés, Szállítás, Fizetés, Rólunk, stb.) asztali nézetben beállítjuk úgy, hogy ne két oszloposak legyenek, hanem töltsék ki teljes szélességében a képernyőt. (Mobil nézet változatlanul teljes szélességű marad.) 0,5 7500 Ft
Beállítjuk, hogy ha a terméket a kívánságlistájáról teszi kosárba az ügyfél, akkor a kívánságlistáról az a termék törlődni fog. Kívánságlista megosztása sikeres felugró box mérete igazodjon a tartalomhoz – ne legyen körülötte az a sok margin. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 30 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://freyjahomedecor.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 600  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.08.04

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.09.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.08.04

Határidő: 2021.08.18

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.08.18

Számlázási adatok

Név: Freyja Home Decor Kft.

Cím: 1135 Budapest, Kisgömb u. 4. 1/3

Adószám: 29210954-2-41