Faceliftr ajánlat Valaha design Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-972

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Valaha design Kft. (Megrendelő) https://www.valahadesign.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Két meglévő űrlap ( [www.valahadesign.hu/tamogatjuk-az-oktatasi-intezmenyeket-69|https://www.valahadesign.hu/tamogatjuk-az-oktatasi-intezmenyeket-69] , [www.valahadesign.hu/viszonteladoknak-68|https://www.valahadesign.hu/viszonteladoknak-68] ) megjelenésének módosítása úgy, hogy a [www.valahadesign.hu/customer/register|https://www.valahadesign.hu/customer/register] oldalon lévő űrlaphoz hasonlítsanak. 1 15000 Ft
Két meglévő űrlap ( [www.valahadesign.hu/tamogatjuk-az-oktatasi-intezmenyeket-69|https://www.valahadesign.hu/tamogatjuk-az-oktatasi-intezmenyeket-69] , [www.valahadesign.hu/viszonteladoknak-68|https://www.valahadesign.hu/viszonteladoknak-68] ) kiegészítése új mezőkkel: - legyen egy választás pluszban, hogy Viszonteladó/oktatási intézmény/project, - ha a két cím megegyezik, ne kelljen kétszer megadni, hanem legyen egy pipa, hogy ugyanaz mint a másik. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 22 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.valahadesign.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 13 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.07.23

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.08.31-ig érvényes.

Megrendelés

Az ajánlat elfogadásával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint hozzájárulsz adataid kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztató-ban leírtak szerint.

Az ajánlat elfogadása után emailben elküldjük neked az ajánlat másolatát egy pdf dokumentumként is.