Faceliftr ajánlat Szeles Judit Egyéni Vállalkozó részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-957

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Szeles Judit Egyéni Vállalkozó (Megrendelő) https://autoshirugynokseg.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Annak lehetővé tétele, hogy a jelenlegi katalógus termékek (termékként felvitt cégek) esetében továbbra se látszódjon ár és kosár gomb, ne lehessen őket megvásárolni, azonban a webáruház bővíthető legyen további termékekkel, amelyek azonban megvásárolhatóak lesznek. Beépítünk egy kódot, ami elrejti azon termékek árát és megvásárlási lehetőségét, amelyeknél a "Rendelhető termék=Ajánlatkérés" és az egyedi CSS class “_arakElrejtese_” beállításra kerül. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 15 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://autoshirugynokseg.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 14 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.07.20

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.08.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.07.21

Határidő: 2021.08.10

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.08.10

Számlázási adatok

Név: Szeles Judit Egyéni Vállalkozó

Cím: 2626 Nagymaros, Rákóczi Ferenc utca 94.

Adószám: 68140175-1-33