Faceliftr ajánlat Global Office Solutions Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-908

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Global Office Solutions Kft. (Megrendelő) https://goss.myshoprenter.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Termék összehasonlítás megjelenítése a fejlécben. Működése: termék oldalon ki lehet jelölni a terméket összehasonlításra. Ha van összehasonlításra kiválasztott termék, akkor az összehasonlítás gomb megjelenik a fejlécben a kiválasztott termékekkel együtt. Maximum 3 termék jelölhető ki egyszerre összehasonlításra. Az összehasonlítás maga egy felugró ablakban jelenik meg. 3 45000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 45 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://goss.myshoprenter.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Stockholm sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 900  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 15 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.06.29

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.07.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.06.30

Határidő: 2021.07.21

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.09.01

Számlázási adatok

Név: Global Office Solutions Kereskedelmi és Szolgáltató KFT.

Cím: 1033 Budapest – III. kerület, Szentendrei út 89-95. 2. épület 7.

Adószám: 22660406-2-41