Faceliftr ajánlat Tiszta Energiák Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-896

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Tiszta Energiák Kft. (Megrendelő) https://webaruhaz.elektrobiker.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Az előre megadott speciális változatképző paraméterek kialakítása, egyedi kezelésének megoldása. A fazon (női/férfi) esetében kis képek közül lehessen választani. (kattintásra nagyobb méretben látszik a kép) Az alapszín esetében színes körök jelennek meg, amiből az ügyfél választhat. Méret esetében négyzetekben elhelyezett betűk (S, M, L, XL, XXL) mutatják a választási lehetőséget. A minta esetében kis képek közül lehessen választani. (kattintásra nagyobb méretben látszik a kép). A nagy termékkép pedig mindig a kiválasztott kombinációt (fazon + szín + minta) mutassa. A működéshez a következő előfeltételekre van szükség: A fazon és a minta esetén a változatképző paraméter értékében előre egyeztetett módon meg kell majd adni a kapcsolódó képek url-jét. A színek esetében pedig az adott színhez tartozó rgb kódot. A termékképeknél előre fel kell tölteni az összes kombinációt egy előre megadott elnevezési minta alapján. 3,5 52500 Ft
A speciális változatképző paraméterek (fazon, szín, méret, minta) megjelenésének, elrendezésének beállítása asztali és mobil nézetben is a Termék oldalon. 1,5 22500 Ft
A speciális változatképző paraméterek (fazon, szín, méret, minta) megjelenésének, elrendezésének beállítása asztali és mobil nézetben is a Kosár oldalon megjelenő Termékszerkesztés ablakban. 1,5 22500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 97 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://webaruhaz.elektrobiker.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Amsterdam sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 950  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 12 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.06.24

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.07.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.06.24

Határidő: 2021.07.12

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.07.29

Számlázási adatok

Név: Tiszta Energiák Kft.

Cím: 1037 Budapest, Kunigunda útja 60

Adószám: 14852020-2-41