Faceliftr ajánlat Jinjang.eu Kft részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-864

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Jinjang.eu Kft (Megrendelő) https://www.jinjang.eu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A lista oldalak (kategória és keresés oldalak) beállítása asztali nézetben úgy, hogy ne legyen felesleges fehér oldalsáv, viszont 4 termék jelenjen meg egymás mellett. A mobil nézet nem változik. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 15 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.jinjang.eu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.06.09

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.07.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.06.22

Határidő: 2021.06.29

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.06.28

Számlázási adatok

Név: Jinjang.eu Kft.

Cím: 4025 Debrecen, Piac utca 73. Fszt.1.

Adószám: 13375700-2-09