Faceliftr ajánlat Fehér Ákos EV részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-841

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Fehér Ákos EV (Megrendelő) https://petlovers.hu webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A korábban készített egyedi képfeltöltő űrlap és a háttérben futó PHP alkalmazás átalakítása a következők szerint.

Egy új terméktulajdonság létrehozása, ami azt mutatja, hogy adott termékhez lehet-e egyedi dolgot kérni vagy sem. Ennek csak igen/nem értéke lehetne.

Ha egy terméknél ez a tulajdonság igen, akkor megjelenne a termékoldalon egy űrlap, amiben az egyedi dolgokat megadja az ügyfél.

Lenne egy másik tulajdonság (pl feltölthető képek száma), itt egy számot lehetne megadni 1 és 3 között. Ha egy termékhez lehet képet kérni, akkor annyi feltöltés mező látszódna az űrlapon, amennyia terméktulajdonságban be van állítva.

Lenne egy harmadik tulajdonság (pl szövegmező), itt pedig egy szöveget lehetne megadni, ami az egyedi szöveg beviteli mező fölött jelenne meg. Ha ez meg van adva a terméknél, akkor az űrlapon megjelenne a szöveg beviteli mező a megadott szöveggel.

A vásárló által az űrlapon feltöltött kép(ek) és / vagy az űrlapon megadott szöveg a korábbi működés szerint egyedi termékváltozatként jelenne meg a Kosárba rakott terméknél.

6 90000 Ft
A módosított feltöltő alkalmazás telepítése a Megrendelő tárhelyére 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 97 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://petlovers.hu webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Los Angeles sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 950  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 15 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.06.04

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.07.31-ig érvényes.

Megrendelés

Az ajánlat elfogadásával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint hozzájárulsz adataid kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztató-ban leírtak szerint.

Az ajánlat elfogadása után emailben elküldjük neked az ajánlat másolatát egy pdf dokumentumként is.