Faceliftr ajánlat Hutter Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-821

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Hutter Kft. (Megrendelő) https://www.hutterreklam.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A DT, UV és VS technológiák esetén a termékoldali űrlap és az ár kalkulátor kiegészítése méretválasztási lehetőséggel. A vásárló megadja a kívánt logó méretet, ami alapján a kalkulátor kiválasztja a megfelelő árazási sávot az adott technológiához és ezzel számolja ki az árat. 2 26000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 26 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.hutterreklam.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 520  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 8 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.05.26

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.06.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.05.28

Határidő: 2021.06.09

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.07.01

Számlázási adatok

Név: HUTTER KFT

Cím: 2162 Őrbottyán, Harang utca 16.

Adószám: 10963238-2-13