Faceliftr ajánlat Global Office Solutions Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-813

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Global Office Solutions Kft. (Megrendelő) https://goss.shoprenter.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A fejléc menüben a sorrend átállítása (Filofax, Naptárak, Jegyzetek). Szöveges oldalakra (Irodaszer, Nyomda) mutató linkek beillesztése a fejléc menübe. 0,5 7500 Ft
Kicker image modul esetén a szürke layer kikapcsolása. 0,5 7500 Ft
Főoldalra egy új egyedi modul készítése. A modulban tetszőleges számú új elem vehető fel. Egy elemnél meg lehet adni egy főcímet (blog neve), egy képet és egy leírást. Ezek klikkelhetőek, amivel be lehet lépni a blogra. (Blogokból legfrissebb bejegyzés nem jelenik meg a modulban.) 2 30000 Ft
A termékoldal átalakítása a kapott terv alapján. Az ár és kosár doboz színeinek, elrendezésének módosítása.. A kategória egyedi HTML tartalom megjelenítésének testreszabása. (Színválasztó alatt jelenik meg.) Kívánságlista link megjelenítésének módosítása, áthelyezése. (Ha egy termék kívánságlistán van, akkor a szöveg módosítása.) Új termékparaméter (Méret) létrehozása, megjelenítése kiemelt paraméterként. Cikkszám megjelenítés módosítása. 2 30000 Ft
A blog listázó oldal átalakítása az alábbiak szerint. Blog szűrő rész kikapcsolása A blog bejegyzések címmel, nagyobb méretű képpel és a bejegyzés bevezető szövegével egy-egy blogkártyán jelennek meg. Az egy sorban megjelenő kártyák száma a felbontástól függően dinamikusan változik. 1,5 22500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 97 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://goss.shoprenter.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Stockholm sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 950  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.05.21

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.06.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.05.22

Határidő: 2021.06.04

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.06.30

Számlázási adatok

Név: Global Office Solutions Kereskedelmi és Szolgáltató KFT.

Cím: 1033 Budapest – III. kerület, Szentendrei út 89-95. 2. épület 7.

Adószám: 22660406-2-41