Faceliftr ajánlat Tóth Márk részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-807

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Tóth Márk (Megrendelő) https://szoftverpremium.shoprenter.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Termékoldali változtatások asztali és mobil nézetben is. Termékoldalon a raktárkészlet szöveg fékövérre állítása. Ha a terméknek 0 Ft-os ár van beállítva, akkor az ár helyett egy előre megadott szöveg megjelenítése. A Los Angeles Fly Advantages modul mintájára egy új modul beillesztése a termékoldalakba. 2 30000 Ft
A kategória navigációban a kiválasztott kategória szülő kategóriáinak a kiemelése (vastagítva) asztali és mobil nézetben is. 1 15000 Ft
Belépés oldalon a maradjak belépve és az elfejtett jelszó részek átrendezése asztali és mobil nézetben is. 0,5 7500 Ft
A főoldalon egy előre megadott egyedi HTML modul esetén egyedi css szabályok beállítása. Középre rendezett, aláhúzott címsor. Bal oldalon kép. Jobb oldalon több soros szöveg. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 67 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://szoftverpremium.shoprenter.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Amsterdam sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 350  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 14 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.05.21

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.06.30-ig érvényes.

Megrendelés

Az ajánlat elfogadásával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint hozzájárulsz adataid kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztató-ban leírtak szerint.

Az ajánlat elfogadása után emailben elküldjük neked az ajánlat másolatát egy pdf dokumentumként is.