Faceliftr ajánlat Tiszta Energiák Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-794

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Tiszta Energiák Kft. (Megrendelő) https://webaruhaz.elektrobiker.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Cetelem összekapcsolás a csatolt útmutató alapján. 2,5 37500 Ft
Asztali nézetben a fejlécben a Cetelem, Merkantil logó kattinthatóvá tétele. A [https://webaruhaz.elektrobiker.hu/cetelem-aruhitel-merkantil-lizing|https://webaruhaz.elektrobiker.hu/cetelem-aruhitel-merkantil-lizing] szöveges tartalom oldal átalakítása, reszpozívvá tétele. (A Cetelem és a Merkantil teljes blokkok kattinthatóvá tétele.) 1,5 22500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 60 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://webaruhaz.elektrobiker.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Amsterdam sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 200  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.05.17

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.06.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.05.17

Határidő: 2021.05.24

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.05.28

Számlázási adatok

Név: Tiszta Energiák Kft.

Cím: 1037 Budapest, Kunigunda útja 60

Adószám: 14852020-2-41