Faceliftr ajánlat Familymarkt Online Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-779

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Familymarkt Online Kft. (Megrendelő) https://familymarkt.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A BBox által megadott általános kód beillesztése, felparaméterezése minden oldalon. 0,5 7500 Ft
Minden termékoldalba egy egyedi (felhasználók számára nem látható) modul beillesztése. A modul tartalmazza a BBox által kért adatokat az adott termékről. 1 15000 Ft
A Pénztár folyamatban a kosárban szereplő minden termékhez a BBox által kért adatok beillesztése egy a felhasználók számára nem látható elembe egyedi javascript segítségével. A beillesztés után, sikeres vásárlás esetén a BBox kalkulátor meghívása egyedi javascript segítségével. 2 30000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 52 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://familymarkt.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Amsterdam sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 050  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.05.11

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.06.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.05.11

Határidő: 2021.05.25

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.05.26

Számlázási adatok

Név: Familymarkt Online Kft.

Cím: 7625 Pécs, Juhász Gyula utca 2/2

Adószám: 26581967-2-02