Faceliftr ajánlat Onlineháztartás Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-774

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Onlineháztartás Kft. (Megrendelő) https://onlinehaztartas.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Az árak és a termék leírás színének módosítása. Az áthúzott árak legyenek feketék, az új akciós ár legyen piros, egyéb tulajdonsága a számoknak maradjon. A termék leírásban a betűk is legyenek feketék (most szürke). 0,5 7500 Ft
Új bannerkezelő egyedi modul létrehozása az alábiak szerint: Az új modul a meglévő főoldali bannerkezelő modullal megegyező beállítási lehetőségekkel rendelkezik. Továbbá a bannerek megjelenítését minden olyan oldalhoz egyedileg be lehet állítani a modulban, amihez egyedi CSS class rendelhető (kategória oldalak, termék oldalak, szöveges tartalmak). 3 45000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 52 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://onlinehaztartas.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 050  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.05.11

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.06.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.05.11

Határidő: 2021.05.25

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.05.28

Számlázási adatok

Név: Onlinehaztartas Kft

Cím: 9700 SZOMBATHELY, KŐSZEGI UTCA, 33

Adószám: 26741752-2-18