Faceliftr ajánlat ACE-IMPORT Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-755

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) ACE-IMPORT Kft. (Megrendelő) https://medicalbeauty.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A Megrendelő által kiválasztott és megvásárolt wow-book pdf plugin feltöltése, beállítása sandbox környezetben. 0,5 7500 Ft
A termékoldal kiegészítése lapozható PDF megjelenítéssel sandbox környezetben. Egyedi javascript készítése, ami egy előre megadott terméktulajdonság alapján, ha a termékhez hozzá van rendelve egy PDF dokumentum, akkor a wow-book plugin használatával a PDF dokumentumot lapozható formában jeleníti meg. A lapozható PDF megjelenésének testreszabása, sablonhoz igazítása asztali és mobil nézetben is. 3 45000 Ft
A sandbox környzetben elvégzett és elfogadott változtatások alkalmazása az éles webáruházban. (Az élesítés idejére a webáruházat célszerű Karbantartás üzemmódba kapcsolni.) 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 60 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://medicalbeauty.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Las Vegas sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 200  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 12 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.05.04

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.06.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.05.04

Határidő: 2021.05.20

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.05.28

Számlázási adatok

Név: Ace-Import Kft.

Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Szilágyi Lajos u. 30

Adószám: 14384048-2-13