Faceliftr ajánlat Kovács Róbert részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-709

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Kovács Róbert (Megrendelő) https://freyja.shoprenter.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Asztali nézetben a fejléc átalakítása a következők szerint: A hamburger menü kikapcsolása. A kategóriák és a Fejléc linkek megjelenítése vízszintes lenyíló menüként. A mobil fejléc nem változik. 4 60000 Ft
Asztali nézetben a lista oldalak átalakítása: Két oszlopos nézet beállítása. Bal oldali oszlopban a szűrők megjelenítése. A szűrő dobozokban a Továbbiak link elrejtése. A link helyett a fix magasságú szűrő dobozokban gördítősáv megjelenítése. Szöveges kereső mező hozzáadása a szűrő sávhoz. Jobb oldali oszlopban a termékkártyák megjelenítése (5 kártya egy sorban.) Mobil nézetben nem változik a szűrő megjelenése, működése. 4,5 67500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 127 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://freyja.shoprenter.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Las Vegas sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 2 550  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 15 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.04.19

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.05.31-ig érvényes.

Megrendelés

Az ajánlat elfogadásával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint hozzájárulsz adataid kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztató-ban leírtak szerint.

Az ajánlat elfogadása után emailben elküldjük neked az ajánlat másolatát egy pdf dokumentumként is.