Faceliftr ajánlat Miczki Marianna részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-708

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Miczki Marianna (Megrendelő) https://kollagenprotein.at/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A főoldalon beállítjuk az alábbiakat az egyeztetett igényeknek megfelelően: képek megjelenítése fehér sáv nélkül, betű- és háttérszínek korrigálása, betűtípus váltás, betűméret korrigálása, “új” matrica levétele (csak akkor jelenjen meg, ha új termékkel bővül a kínálat).
Szűrési eredményeknél: Készletszűrő és terméket nem tartalmazó kategóriák kikapcsolása.

A beállítandó betűtípust az ügyfél biztosítja.

1,5 22500 Ft
Termékoldal beállítása az egyeztetéseknek megfelelően: kép formázása, kép mellett termékparaméterek megjelenítése, termékleírások minden termék esetében jelenjenek meg, felesleges információk ne látszódjanak, tabfülek rendezése. 0,5 7500 Ft
3 mozaik modul beállítása középre rendezve. Az egyes mozaikok az ügyfél által szerkeszthető tartalomra vezessenek. 0,5 7500 Ft
Ügyfélregisztrációnál Ausztriát is lehessen kiválasztani.

Bejelentkezett ügyfélnél a színek, szövegdobozok rendbetétele az egyeztetetteknek megfelelően.

1 15000 Ft
Ingyenes szállítás beállítása. A pontos működési logika a jövőbeni szállítási mód és a rendelkezésre álló lehetőségek ismeretében később kerül kialakításra. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 60 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://kollagenprotein.at/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 200  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 20 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.04.19

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.05.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.04.20

Határidő: 2021.05.18

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.06.16

Számlázási adatok

Név: Miklos Labodi

Cím: 8052 Graz, Dr. Ignaz Scarpatetti Str. 4.

Adószám: 68 648/1854