Faceliftr ajánlat Blue-Chip Trade Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-705

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Blue-Chip Trade Kft. (Megrendelő) https://digiluxx.shoprenter.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A főkategóriákhoz ikonok rendelése és megjelenítése a főoldali kategória menüben, a fejlécből legördülő kategória menüben és a mobil kategória menüben is. Az ikonokat a megrendelő biztosítja. Az ikonok később csak egyedi css segítségével módosíthatók, a Kategória admin felületen nem. 1,5 22500 Ft
A kategória menü kiegészítése mobil nézetben is a Foglalat típusa / Áramforrás méret tulajdonságokkal és képekkel. 1,5 22500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 45 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://digiluxx.shoprenter.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Los Angeles sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 900  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 12 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.04.15

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.05.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.04.15

Határidő: 2021.05.03

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.05.10

Számlázási adatok

Név: Blue-Chip Trade Kft

Cím: 6085 Fülöpszállás, Mátyás király utca 21

Adószám: 26117711-2-03