Faceliftr ajánlat Varró Zsuzsa részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-692

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Varró Zsuzsa (Megrendelő) https://varrozsuzsa.hu webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A fejléc módosítása a [www.rmekszer.hu|http://www.rmekszer.hu] (Párizs sablon) mintájára sandbox környezetben. A logó középre kerül, két oldalára az apróságok (kereső, kosár, telefonszám, kapcsolat, stb…) Alatta középen, teljes szélességben a kategóriák listája félkövéren. 1,5 22500 Ft
Mobil nézetben a betűméretek megnövelése és a gombok közötti térköz növelése sandbox környezetben. 0,5 7500 Ft
A sandboxban elvégzett beállítások implementálása az éles boltban. 0,5 7500 Ft
Egyedi szkript készítése, amivel olyan link készíthető, ami automatikusan a főoldali hírlevél feliratkozás modulra gördít. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 45 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://varrozsuzsa.hu webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Tokyo sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 900  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.04.19

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.05.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.04.19

Határidő: 2021.05.03

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.05.10

Számlázási adatok

Név: Nagyné Varró Zsuzsa

Cím: 2094 Nagykovácsi, Kossuth L. u. 8/2.

Adószám: