Faceliftr ajánlat Formatex Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-651

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Formatex Kft. (Megrendelő) https://formi.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Asztali nézetben a fejlécben megjelenő szöveges menüpontok esetén az első 4 elemnek egyedi háttérszín (pl első – piros, második – zöld, stb.) beállítása. Az ötödik és utána következő elemeknek már nem lesz egyedi háttérszíne. Mobil nézetben nem változik a megjelenés. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 7 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://formi.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Los Angeles sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.04.07

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.05.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.04.12

Határidő: 2021.04.19

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.04.16

Számlázási adatok

Név: Formatex Kft.

Cím: 1112 Budapest, Rétkerülő út 41.

Adószám: 12070440-2-43