Faceliftr ajánlat JomTom Hungary Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-644

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) JomTom Hungary Kft. (Megrendelő) https://www.jomtom.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Fejléc átalakítása sandbox környezetben az alábbiak szerint: Felső sor: E-mail (link), Telefon (egér ráhúzásra tooltip megjelenítése), Blog, Magunkról. Középső sor: Logó, Keresés sáv megjelenítése nagyítóval, (Kedvenceim), Regisztráció, Belépés, Kosár. Alsó sor: Főkategóriák ikonokkal. 1,5 22500 Ft
Megrendelő által biztosított piktogramok elhelyezése a menü főkategória pontjainak bal oldalára. Az piktogramokat megjelenítjük a fejlécből legördülő kategória menüben és a mobil kategória menüben is. 1 15000 Ft
Sandbox környezetben keskenyebbre vesszük a főoldali bannerkezelőt. Mellé asztali nézetben beszerkesztünk egy egyedi HTML modult. A HTML modult Megrendelő tölti meg tartalommal. Mobil nézetben a HTML modult a bannerkezelő modul alatt jelenítjük meg. 0,5 7500 Ft
Sandboxban elvégzett átalakítások átültetése az éles boltra. Az élesítés ideje alatt javasolt a boltot karbantartás alá helyezni. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 52 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.jomtom.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Tokyo sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 050  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 8 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.04.06

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.05.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.04.14

Határidő: 2021.04.26

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.06.11

Számlázási adatok

Név: JomTom Hungary Kft.

Cím: 1083 BUdapest, Práter utca 65.

Adószám: 22932299-2-42