Faceliftr ajánlat Nagy Kornél EV részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-641

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Nagy Kornél EV (Megrendelő) https://www.fishingoutlet.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Kickerimage képek beállítása, hogy reszponzívak legyenek mobil nézetben. 0,5 7500 Ft
Létrehozunk egy kódot egy HTML modulban, aminek a segítségével sliderként jeleníthetőek meg a főoldalon a Facebook vélemények. A megjelenítendő vélemények kiválasztása és beillesztése kézzel történik (nem automatikus). Az adminisztráció a HTML modul forráskód nézetében valósítható meg. A kiválasztott vélemények beillesztésének tudnivalóiról leírást készítünk. Asztali nézetben 2, mobil nézetben 1 vélemény jelenik meg egyszerre. Ezek automatikusan váltakoznak. 2 30000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 37 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.fishingoutlet.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Stockholm sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 750  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 8 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.03.31

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.04.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.03.31

Határidő: 2021.04.12

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.04.13

Számlázási adatok

Név: Nagy Kornél E.V

Cím: 2481 Velence, Halastófolyás utca 42

Adószám: 69341465-2-27