Faceliftr ajánlat NOVAI GYÖNGY ABC Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-621

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) NOVAI GYÖNGY ABC Kft. (Megrendelő) https://rosegoldnatura.shoprenter.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A logó méretének növelése asztali nézetben, illetve a fejlécben lévő fekete szín leváltása a logó színeihez igazodva. 0,5 7500 Ft
Asztali nézetben a főoldali bannerkezelőben a bannerek szélességének átállítása kisebbre, hogy ne az egész képernyőt fedje be. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 15 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://rosegoldnatura.shoprenter.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 8 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.03.25

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.04.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.03.26

Határidő: 2021.04.07

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.03.29

Számlázási adatok

Név: Novai Gyöngy ABC Kft.

Cím: 8948 Nova, Göcseji utca 4/A

Adószám: 13787675220