Faceliftr ajánlat Tiszta Energiák Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-615

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Tiszta Energiák Kft. (Megrendelő) https://webaruhaz.elektrobiker.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Asztali nézetben a lábléc 4 (egyforma széles) oszloposra alakítása. Negyedik oszlopként egy MENÜ nevű hasáb létrehozása, ahová szöveges menüpontok linkelhetőek.
A copyright szöveg teljes szélességűre állítása.
A láblécben ne szerepeljen az „összes gyártó” felirat a logók mögött.
1,5 22500 Ft
A sandboxban elvégzett módosítások beállítása az éles boltban is. (Az élesítés idejére ajánlott karbantartás alá helyezni a boltot.) 0,5 7500 Ft
A termékszűrő minden ikonjának növelése, hogy akkorák legyenek, mint a gyártói ikonok. 0,5 7500 Ft
A termékoldalon az elérhetőség állapota (Elérhető / Jelenleg nincs készleten / Utolsó x db raktáron / Előrendelhető stb.) legyen nagyobb és bold karakterrel írva a főkép melletti hasábban. 

A kategória oldalakon az alcím (seo beállítások fülön az egyedi html modul) kerüljön a termékek alá, de a törzsszöveg (általános fülön a leírás) fölé.

0,5 7500 Ft
Szerviz menüpont ne jelenjen meg a menüben.
A [https://webaruhaz.elektrobiker.hu/szerviz|https://webaruhaz.elektrobiker.hu/szerviz] link mutasson egy teljes szélességű szöveges oldalra (a mostanival megegyező tartalommal). A lábléc első hasábjában lévő szerviz felirat és ikon mutasson ide.
1 15000 Ft
Egy új, Cetelem áruhitel menüpont létrehozása a fejlécben, mellé Cetelem logó (később cserélhető) beillesztése.
Az új menüpont helyigénye miatt a fejléc szélességének beállítása.
0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 67 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://webaruhaz.elektrobiker.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Amsterdam sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Fontos, hogy a kért módosítások között van olyan, ami a csak a Téma fájl szerkesztő használatával oldható meg. A Téma fáj szerkesztő használatának előnyeit, hátrányait itt lehet megismerni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 350  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.03.30

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.04.30-ig érvényes.

Megrendelés

Az ajánlat elfogadásával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint hozzájárulsz adataid kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztató-ban leírtak szerint.

Az ajánlat elfogadásával kijelentem, hogy elolvastam, megismertem és elfogadom a Téma fájl szerkesztő használatával járó kockázatokat.

Az ajánlat elfogadása után emailben elküldjük neked az ajánlat másolatát egy pdf dokumentumként is.