Faceliftr ajánlat SANT Hungary Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-588

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) SANT Hungary Kft. (Megrendelő) https://mamy.shoprenter.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Képgaléria átalakítása: az első kép nagy méretben jelenjen meg, az összes többi pedig alatta kis méretben. A nagy képen lapozó nyilak jelennek meg, illetve a kis képek segítségével is lehet váltani. A színválasztó átalakítása úgy, hogy a színek négyzetesen jelenjenek meg, ne téglalapként. 1,5 22500 Ft
A termékhez feltöltött videó beillesztése fixen a második helyre. Így a videó a második kis termékképen jelenne meg. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 37 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://mamy.shoprenter.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Milano sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 750  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.03.22

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.04.30-ig érvényes.

Megrendelés

Az ajánlat elfogadásával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint hozzájárulsz adataid kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztató-ban leírtak szerint.

Az ajánlat elfogadása után emailben elküldjük neked az ajánlat másolatát egy pdf dokumentumként is.