Faceliftr ajánlat Daily Deal kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-565

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Daily Deal kft. (Megrendelő) https://wando.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Kategória oldal és keresési eredmény oldal átalakítása teljes oldalszélességűre. Így asztali nézetben 4 termékkártya is megjelenhet egymás mellett. 0,5 7500 Ft
Termékoldalon a Leírás, vélemények fölötti térköz csökkentése asztali és mobil nézetben is. A termékkártyákon a terméknév és a részletek gombok közötti termékköz, ezzel pedig a teljes termékkártya magasságának csökkentése asztali és mobil nézetben is. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 15 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://wando.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Tokyo sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.03.16

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.04.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.03.16

Határidő: 2021.03.23

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.03.17

Számlázási adatok

Név: Daily Deal Kft.

Cím: 2040 Budaörs, Gyár utca 2

Adószám: 26337328-2-13