Faceliftr ajánlat András Adrienn E.V. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-531

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) András Adrienn E.V. (Megrendelő) https://www.cloepaks.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Minden matricát, ami asztali nézetben megjelenik, meg kell jeleníteni mobil nézetben is a termékkártyákon és a termékoldalon. 0,5 7500 Ft
Mobil nézetben a fejléc hamburger menüjében a kategória neveket tartalmazó részt ki kell szélesíteni, az alkategória számlálót pedig keskenyebbre kell állítani, hogy a hosszabb kategória nevek is kiférjenek végig. 0,5 7500 Ft
A termékkártyákon megjelenítjük az elérhető méreteket (amik a gyerek terméknél vannak beállítva.) Minden esetben az összes méret megjelenik, függetlenül attól, hogy adott méret van-e raktáron vagy sem. 1 15000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 30 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.cloepaks.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Tokyo sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 600  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.03.10

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.04.30-ig érvényes.

Megrendelés

Az ajánlat elfogadásával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint hozzájárulsz adataid kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztató-ban leírtak szerint.

Az ajánlat elfogadása után emailben elküldjük neked az ajánlat másolatát egy pdf dokumentumként is.