Faceliftr ajánlat Montomo Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-505

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Montomo Kft. (Megrendelő) https://www.tarsasjatekpont.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A webáruház összekötése az Árukeresővel, a Megbízható bolt funkció bekapcsolása. 0,5 6500 Ft
Egy új, egyedi szöveges tartalom oldal létrehozása. Ezen az oldalon a főoldali speciális kereső (Társasjáték választó) valamint a szintén főoldalon megjelenő Keresés téma és mechanizmus szerint kereső modul jelenik meg. Bármelyik modul a webáruház admin felületén módosítható. A módosítás a főoldalon és az új, egyedi szöveges tartalom oldalon is érvényesül. 0,5 6500 Ft
A termék értékelést jelző csillagok átszínezése. Az aktív csillagok kitöltött kék színűek lesznek, az inaktívak pedig csak kék keretet kapnak, de nem lesznek kitöltve. 1 13000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 26 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.tarsasjatekpont.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Las Vegas sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 520  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.03.04

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.04.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2021.03.04

Határidő: 2021.03.11

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2021.03.08

Számlázási adatok

Név: Montom Kft.

Cím: 1036 Budapest, Lajos u.118-120. C / 2/ /.

Adószám: 28753041-2-41