Faceliftr ajánlat Hutter Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-265

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Hutter Kft. (Megrendelő) https://hutterreklam.hu webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A bannerkezelő kiegészítése sandbox környezetben úgy, hogy a bannerek ne csak statikus képek, hanem videók is lehessenek. A videókat az admin felületen lehet feltölteni mp4 formátumban az adott bannerhez. A videónak automatikusan el kell indulnia, amikor megjelenik és a következő banner csak a videó lejátszása után jelenhet meg. A videót tartalmazó banner mobil nézetben nem jelenhet meg (nem támogatja a bannerkezelő modul). 1,5 19500 Ft
A fejléc kiegészítése egy új modullal sandbox környezetben. A modul a Las Vegas sablonban használt ‘Fejléc közlemény’ modulhoz hasonlóan fog működni. Tetszőleges elemet fel lehet venni az admin felületen. Egy elemhez meg lehet adni ikont, szöveget és egy linket. A felvett elemek automatikusan váltják egymást a fejlécben. Az új modul az oldal tetején a jelenlegi fejléc felett fog megjelenni asztali és mobil nézetben is. 1,5 19500 Ft
A sandbox környezetben elvégzett módosítások alkalmazása az éles webshopban. 0,5 6500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 45 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://hutterreklam.hu webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 910  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2021.03.04

Az árajánlat a készítés időpontjától 2021.04.30-ig érvényes.

Megrendelés

Az ajánlat elfogadásával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint hozzájárulsz adataid kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztató-ban leírtak szerint.

Az ajánlat elfogadása után emailben elküldjük neked az ajánlat másolatát egy pdf dokumentumként is.