Faceliftr ajánlat Lorem lingerie Kft részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1867

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Lorem lingerie Kft (Megrendelő) https://loremlingerie.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Asztali nézetben betűvastagítással kiemeljük a kategória menüpontokat és a szöveges menüpontok közül a Legújabb termékeket, hogy könnyebben odatévedjen a látogatók szeme. 0,5 8500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 8 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://loremlingerie.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 3 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.06.03

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.07.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.06.05

Határidő: 2022.06.08

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.06.07

Számlázási adatok

Név: Lorem lingerie Kft

Cím: 1165 Lepkevirág, utca 9

Adószám: 24385387-2-42