Faceliftr ajánlat MORGEN Consulting Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1862

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) MORGEN Consulting Kft. (Megrendelő) https://aludniszeretek.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Sandboxban létrehozunk egy új, ki-be kapcsolható felhasználóbarát modult, aminek a segítségével a fejlécben meg lehet jeleníteni a fontos közlendőket. Opcionálisan ikont, rövid szöveget és linket lehet megadni hozzá. Akár több infót is, mert sliderként működik. 1 17000 Ft
A korábban sandboxban elvégzett módosításokat beállítjuk éles környezetben is. Az élesítés idejére előre egyeztetett időpontban karbantartás alá helyezzük a webshopot, közben pedig kiírjuk a látogatóknak, hogy mikor nézzenek vissza. 0,5 8500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 25 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://aludniszeretek.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 510  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 7 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.06.02

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.07.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.06.03

Határidő: 2022.06.14

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.06.17

Számlázási adatok

Név: MORGEN Consulting Kft

Cím: 1163 Budapest, Bronz utca 31/A

Adószám: 14295285-2-42