Faceliftr ajánlat ANXQ Vision Technology Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1856

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) ANXQ Vision Technology Kft. (Megrendelő) https://anxq.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Asztali nézetre vonatkozóan beállítjuk a sandboxban, hogy a kategória menüben az első szintű alkategóriák, illetve azok közvetlen alkategóriái több hasábban jelenjenek meg és ne lógjanak ki a képernyőből. A további szintű alkategóriák nem lesznek elérhetőek közvetlenül a főmenüből, hanem csak a felettes kategóriaoldalról. 2 34000 Ft
Sandboxban a Hírek és a Blog című modulra vonatkozóan is beállítjuk, hogy asztali nézetben a jelenlegi 2 cikk helyett 3 legyen látható egymás mellett. 0,5 8500 Ft
A korábban sandboxban elvégzett módosításokat beállítjuk éles környezetben is. Az élesítés idejére előre egyeztetett időpontban karbantartás alá helyezzük a webshopot, közben pedig kiírjuk a látogatóknak, hogy mikor nézzenek vissza. 0,5 8500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 51 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://anxq.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 020  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 9 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.06.02

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.07.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.06.05

Határidő: 2022.06.16

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.06.18

Számlázási adatok

Név: ANXQ Vision Technology Kft.

Cím: 5350 Tiszafüred , Örvényi Út 62/2

Adószám: 28759298-2-16