Faceliftr ajánlat Sweet Home & Cake Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1836

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Sweet Home & Cake Kft. (Megrendelő) https://www.edesizek.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Minden betű barna legyen a webshopban, ami most fekete (pl. blog filter, blogbejegyzés címek, blogbejegyzések szövege). Termékoldalon a nem aktív tabfül betűszíne is barna legyen.  A linkek színe rózsaszín helyett központilag barack színű legyen és félkövér, a blogbejegyzésekben is, aláhúzás nélkül. Fontos tudni, hogy miután központilag átállítjuk a szövegszerkesztővel szerkeszthető szövegek színét barnára és a linkek színét barackra, onnantól kezdve a szövegszerkesztőben egyedi színbeállításra nem lesz lehetőség, mert a mi színbeállításaink lesznek érvényesek.  Kickerimage modulban a képek között legyen egy kis térköz, hogy ne érjenek össze. 1 17000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 17 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.edesizek.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Tokyo sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 3 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.05.27

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.06.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.05.27

Határidő: 2022.06.01

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.06.20

Számlázási adatok

Név: Sweet Home & Cake Kft.

Cím: 1188 Budapest, XVIII., Fenyőfa utca 1/B. fszt. 4.

Adószám: 23696275-2-43