Faceliftr ajánlat Blue-Chip Trade Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1795

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Blue-Chip Trade Kft. (Megrendelő) https://www.lumino.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Egy egyedi HTML modulban reszponzívan megszerkesztünk a [pepita.hu|http://pepita.hu/] főoldalán lévő nyereményjáték mintájára egy modult. Lesz benne kép, felhívás a nyereményjátékra, nyereményjáték vége dátumának megjelenítése és link a nyereményjáték oldalára. A tartalmát az egyedi HTML modul szövegszerkesztőjében lehet majd szerkeszteni, megmutatjuk majd, hogy hogyan lehet. A link átvezet egy szöveges tartalomra, amit szintén szövegszerkesztőben szerkesztünk meg a pepita oldalon lévőhöz hasonló módon, azzal a különbséggel, hogy nincs szükség véleményírásra és vélemények megjelenítésére, valamint összesen egy termékképet jelenítünk meg. A szöveges tartalomban az általunk szerkesztett modulban lesz tehát: – Felhívás a nyereményjátékra, – Kérdőív (név, e-mail cím, kérdés a termékre vonatkozóan, játékszabály elfogadásáról és adatvédelmi nyilatkozat elfogadásáról jelölő négyzet, hírlevélre való feliratkozásra vonatkozó jelölőnégyzet), – Számláló, ami mutatja a játék végét, – Terméknév és link a termékre, – 1 db termékkép, – Nyeremény értéke, – Játék kezdete / vége, – Sorsolás időpontja, – Leírás a termékről. 3 51000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 51 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.lumino.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Los Angeles sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 020  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 12 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.05.04

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.06.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.05.04

Határidő: 2022-05-20

Elfogadás

Amennyiben minden módosítást, fejlesztést rendben találsz, akkor add meg a számlázási adatokat.