Faceliftr ajánlat Organic Harmony Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1792

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Organic Harmony Kft. (Megrendelő) https://organicharmony.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Sandboxban, asztali nézetben beállítjuk a főoldali bannerre vonatkozóan, hogy: – a cím és az alcím 1-2 centivel feljebb kerüljön, – a cím (alsó mező) kb fele olyan széles legyen, mint jelenleg, ezáltal több sorba törik majd a szöveg, – módosítjuk a betűméretet is. A mobil nézetet változatlanul hagyjuk (ott jelenleg is több sorba törik a szöveg). 0,5 8500 Ft
A korábban sandboxban beállított módosításokat elvégezzük éles környezetben is. 0,5 8500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 17 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://organicharmony.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Milano sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.05.03

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.06.30-ig érvényes.

Megrendelés

Az ajánlat elfogadásával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint hozzájárulsz adataid kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztató-ban leírtak szerint.

Az ajánlat elfogadása után emailben elküldjük neked az ajánlat másolatát egy pdf dokumentumként is.