Faceliftr ajánlat Ékszer Webáruház Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1781

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Ékszer Webáruház Kft. (Megrendelő) https://www.eljegyzesigyuruwebshop.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Sandboxban az asztali fejlécben lévő új, Karikagyűrűk kategória lenyíló megjelenését beállítjuk a már meglévő Drágaköves kategória mintájára. 1,5 25500 Ft
A korábban a sandboxban létrehozott módosításokat átültetjük az éles környezetbe. Az élesítés munkaidőben történik, és az élesítés idejére karbantartás alá helyezzük a webshopot, közben pedig kiírjuk a látogatóknak, hogy mikor nézzenek vissza. 0,5 8500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 34 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.eljegyzesigyuruwebshop.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 680  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.04.27

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.05.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.04.28

Határidő: 2022.05.12

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.05.26

Számlázási adatok

Név: Ékszer Webáruház Kft.

Cím: 1117 Budapest, XI., Fehérvári út 26.

Adószám: 12459793-2-43