Faceliftr ajánlat Kristály Könyvtár Kiadó Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1778

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Kristály Könyvtár Kiadó Kft. (Megrendelő) https://www.kristalyvilag.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A lábléc és a gombok háttérszínét beállítjuk, a mobil menüben megmaradt fekete hátteret is lecseréljük, valamint a pénztárban lévő gombok színét is beállítjuk. 1 15000 Ft
A böngésző tabfülén megjelenő faviconhoz a küldött képet méretezzük és feltöltjük a megfelelő helyre. A Herbaferm termékek kategóriaképéhez a küldött képet méretezzük és a korábbi képet lecseréljük az újra. A díszcsomagolás kérési lehetőséget a kiiktatjuk. A fejléc közleménysávban beállítjuk, hogy jó helyre mutassanak a linkek. Az Egészségedre kategóriából kivesszük a könyvet, ami jelenleg ott van, de nem oda való és helyette megjelenítjük benne a valóban ebbe a kategóriába tartozó termékeket. Beállítjuk, amit a jogász kért: "Regisztrációkor nem a "Vásárlási feltételek"-et, hanem az adatkezelési tájékoztatót kell behivatkozni: [https://www.kristalyvilag.hu/customer/register?from_checkout=1|https://www.kristalyvilag.hu/customer/register?from_checkout=1] ". 1,5 22500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 37 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.kristalyvilag.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 750  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 7 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.04.27

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.05.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.05.02

Határidő: 2022.05.11

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.05.10

Számlázási adatok

Név: Kristály Könyvtár Kiadó Kft.

Cím: 6076 Ágasegyháza, Bajcsy Zsilinszky út 36

Adószám: 27508886-2-03