Faceliftr ajánlat Cassini Térképészeti Betéti Társaság részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1772

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Cassini Térképészeti Betéti Társaság (Megrendelő) https://ekszeralkatreszkell.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Asztali nézetben a fejléc linkeket kivesszük a kategória sorból (kapcsolat, szállítás, 100 % garancia) és a telefonszám mellett helyezzük el őket bal oldalon a logóval egy sorban. Beállítjuk hozzájuk a telefonszámmal egységes megjelenést. Annak érdekében, hogy a kategóriáknál egy sorban minél több elférjen, csökkentjük a fejlécben a margót. A kategóriákat középre igazítjuk. A logó méretét egy kicsit nagyobbra vesszük. 1 17000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 17 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://ekszeralkatreszkell.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Korfu sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.04.26

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.05.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.04.29

Határidő: 2022.05.06

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.05.04

Számlázási adatok

Név: Nagyné Varró Zsuzsa

Cím: 2094 Nagykovácsi, Kossuth L. u. 8/2.

Adószám: