Faceliftr ajánlat Netbútor Hungary Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1770

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Netbútor Hungary Kft. (Megrendelő) https://www.bmwkucko.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A kategóriaoldali mobil termékkártyákat kiegészítjük a kért 4 adattal (Termék kód, Kivitel (amennyiben van adat), Szín (amennyiben van adat), Cikkszám (amennyiben van adat)). 1 17000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 17 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.bmwkucko.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Stockholm sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 4 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.04.26

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.05.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.04.26

Határidő: 2022.05.02

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.05.02

Számlázási adatok

Név: Netbútor Hungary Kft.

Cím: 1119 Budapest, Andor utca 21/c Fszt.

Adószám: 23746978-2-43