Faceliftr ajánlat Picigurman Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1764

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Picigurman Kft. (Megrendelő) https://webshop.picigurman.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A termék adatlapok ellenőrzésére egy PHP alkalmazás készítése, ami Naponta 1x – előre egyeztetett időpontban – futtat egy automatikus exportot az összes termékről. Az exportból kigyűjti azokat a termékeket, ahol a rövid leírás, hosszú leírás, YouTube videó mezők közül legalább az egyik üres. A kapott cikkszámokról pedig megadott email címekre elküld egy emailt. 3 51000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 51 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://webshop.picigurman.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 1 020  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.04.25

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.05.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.04.26

Határidő: 2022.05.10

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.05.10

Számlázási adatok

Név: Picigurman Kft.

Cím: 1097 Budapest, Illatos út 7/A

Adószám: 14734797-2-43