Faceliftr ajánlat Familymarkt Online Kft részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1752

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Familymarkt Online Kft (Megrendelő) https://familymarkt.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Sandboxban létrehozunk egy új, felhasználóbarát modult, ami a márkák szerinti keresést teszi könnyebbé a felhasználók számára. Az új modul admin felületén lehetőség lesz feltölteni a Márka nevét, a linkjét és a hozzá tartozó logót. Megjelenést tekintve a [https://www.onlinemarkaboltok.hu/markaboltok|https://www.onlinemarkaboltok.hu/markaboltok] oldalon lévő megjelenést követjük, ahol rácsban helyezkednek el az egyes márkák logói, soronként majd 4 logó. A megjelenített márkák száma nincs korlátozva. Az egyes márkákra kattintva az adott kategória oldalára jutunk. A munkához szükségünk lesz az egyes márkák logóira, egységes megjelenéssel. Ezen kívül szükség lesz még arra, hogy a másodlagos kategória szerkezet (márkák szerint) ki legyen alakítva. Sandboxban még nem szükséges tejes mértékben, ott elég csak egy kezdemény belőle, élesben azonban már igen. A másodlagos kategorizálást megrendelő alakítja ki, az nem része az ajánlatnak. 2 30000 Ft
A korábban sandboxban létrehozott fejlesztések átültetése éles környezetbe. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 37 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://familymarkt.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Amsterdam sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 750  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.04.21

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.05.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.04.21

Határidő: 2022.05.05

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.05.18

Számlázási adatok

Név: Familymarkt Online Kft.

Cím: 7625 Pécs, Juhász Gyula utca 2/2

Adószám: 26581967-2-02