Faceliftr ajánlat Biofora Herbal Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1750

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Biofora Herbal Kft. (Megrendelő) https://cbdherbal.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Beállítjuk, hogy ne jelenjen meg semmilyen gomb és felirat a főoldali bannerképen, viszont a teljes banner kattintható legyen. 0,5 8500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 8 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://cbdherbal.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 500  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.04.20

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.05.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.04.21

Határidő: 2022.04.28

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.04.29

Számlázási adatok

Név: Biofora Herbal Kft.

Cím: 1061 Budapest, VI., Liszt Ferenc tér 10. 1/11.

Adószám: 26593810-2-42