Faceliftr ajánlat MediJoz GmbH részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1729

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) MediJoz GmbH (Megrendelő) https://www.medijoz.com/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Sandboxban módosítjuk az asztali fejlécet úgy, hogy a nyelvváltó és a valutaváltó modul megjelenjen benne. A nyelvváltó zászlók egymás mellett jelennek majd meg a fejlécben, egérráhúzásra pedig a nyelv neve is előtűnik majd. Mindig az a felirat fog előtűnni, ami a _Beállítások > Nyelv beállításoknál_ az adott nyelvhez be lett állítva. Előzőeknek helyet kell biztosítani a fejlécben, ezért csökkentjük a fejlécben lévő margókat, valamint a Kedvencek részhez és a Belépés részhez is a jelenlegi szövegek helyett ikonokat állítunk be (ezeknél egérráhúzásra szintén megjelenítjük az épp használatban lévő nyelven a felugró szöveget, ami az adott modulban az adott nyelvhez be lett állítva). 1,5 25500 Ft
A sandboxban elvégzett módosításokat beállítjuk az éles webshopban is. Az élesítés idejére karbantartás alá helyezzük az éles webáruházat. 0,5 8500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 34 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.medijoz.com/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Amsterdam sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 680  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.04.07

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.05.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.04.07

Határidő: 2022.04.21

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.04.26

Számlázási adatok

Név: MediJoz GmbH

Cím: 2100 Korneuburg (Österreich), Schubertstraße 3

Adószám: ATU76209167