Faceliftr ajánlat MyActionCam Magyarország Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1725

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) MyActionCam Magyarország Kft. (Megrendelő) https://myactioncam.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Sandboxban kikutatjuk, hogy mi okozza a hibás megjelenést, ami miatt a termékkártyákon igen, a termékoldalon viszont már nem jelenik meg az Ajánlatkérés gomb, és javítjuk a problémát. 1 17000 Ft
Sandboxban megkeressük, hogy milyen beállításra van még szükség ahhoz, hogy az Ajánlatkérés űrlapon valóban el is lehessen fogadni az Adatkezelési tájékoztatót, és ne csak egy céltalan jelölőnégyzet legyen látható az űrlap alján. A szükséges módosításokat be is állítjuk. 0,5 8500 Ft
A sandboxban elvégzett módosításokat beállítjuk éles környezetben is. 0,5 8500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 34 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://myactioncam.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Tokyo sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 680  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 12 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.04.07

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.05.31-ig érvényes.

Megrendelés

Az ajánlat elfogadásával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint hozzájárulsz adataid kezeléséhez az Adatkezelési tájékoztató-ban leírtak szerint.

Az ajánlat elfogadása után emailben elküldjük neked az ajánlat másolatát egy pdf dokumentumként is.