Faceliftr ajánlat Triangle Hungária Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1718

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Triangle Hungária Kft. (Megrendelő) https://www.reklamkell.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Sandboxban beállítjuk, hogy termékoldalon a jelenlegi maximális 4 megjeleníthető tabfül helyett 6 legyen megjeleníthető. A beállítás általános érvényű. 0,5 8500 Ft
Sandboxban a küldött látványterv mintájára, háttérszínt használva beállítjuk, hogy a tabfülek könnyebben észrevehetőek legyenek a termékoldalon. Az egyes tabfülek legalább olyan szélesek lesznek, mint az oldalon lévő Kosárba gomb. 1 17000 Ft
A korábban a sandboxban elvégzett módosításokat beállítjuk az éles boltban is. 0,5 8500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 34 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.reklamkell.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 680  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 12 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.04.05

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.05.31-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.04.06

Határidő: 2022.04.22

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.04.25

Számlázási adatok

Név: Triangle Hungária Kft.

Cím: 8621 Zamárdi, Szt.István út 25.

Adószám: 13450766-2-14