Faceliftr ajánlat Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft. részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1702

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft. (Megrendelő) https://klett.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Sandboxban a termékkártyák képeire vonatkozóan beállítjuk, hogy egérráhúzásra megmozduljanak, ezzel egyidejűleg a termékkártyák árnyékát kikapcsoljuk. 1,5 22500 Ft
Sandboxban kikapcsoljuk a sticky-kosarat a termékoldalon, illetve a fejlécben a bal felső sarokban látható email-címet eltüntetjük. 0,5 7500 Ft
A korábban sandboxban elvégzett módosításokat beállítjuk az éles webshopban is. 0,5 7500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 37 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://klett.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Helsinki sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 750  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 15 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.03.31

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.04.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.03.31

Határidő: 2022.04.21

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.04.26

Számlázási adatok

Név: Raabe Klett Kft.

Cím: 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. ép. I. em

Adószám: 10805349-2-43