Faceliftr ajánlat LMNT Kft részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1694

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) LMNT Kft (Megrendelő) https://www.lmnt.hu/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
A Google térképet integráljuk a jelenlegi png kép helyére a "Hol talál minket" oldalba a megadott minta alapján, tehát a térképre kattintva lehet majd nagyítani és útvonalat tervezni is. 0,5 8500 Ft
Figyeljük, hogy be van-e jelentkezve a látogató és ha nincs, termékoldalon az ár helyén fekete háttéren fehér betűszínnel megjelenítjük az "Árak megtekintéséhez kérjük, regisztráljon/jelentkezzen be\!" feliratot. 1 17000 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 25 500 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.lmnt.hu/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Stockholm sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 510  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 10 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.03.31

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.04.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.03.31

Határidő: 2022.04.14

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.04.14

Számlázási adatok

Név: LMNT Kft

Cím: 9028 Győr, Régi Veszprémi út 4.

Adószám: 27350896-2-08