Faceliftr ajánlat Csáki Ferenc László részére

Az ajánlat azonosítója: FLR-1690

Ajánlat tárgya

Az emailben kapott megkeresés alapján a Faceliftr csapat (Vállalkozó, cégnév: dikudiku Kft.) Csáki Ferenc László (Megrendelő) https://www.gellakk.com/ webáruházának a lenti listában részletezett beállítási, fejlesztési feladataira tesz árajánlatot.

Ár, vállalási határidő

A megkeresésben szereplő feladato(ka)t a következő áron, határidővel tudjuk teljesíteni.

Feladat Időráfordítás Nettó ár
Sandboxban a fejlécet és a láblécet is átszínezzük úgy, hogy fehér alapon fekete betűk legyenek. 1 17000 Ft
Sandboxban a gombokat átszínezzük, hogy ne fekete hátterűek legyenek. A kiválasztott színeket (háttérszín, betűszín, keretszín; mindezeket alapesetben és egérráhúzásra vonatkozóan is) kérjük majd megadni. 0,5 8500 Ft
A korábban sandboxban elvégzett módosítások beállítása éles környezetben. 0,5 8500 Ft

Fentiek alapján a feladat(ok)at összesen nettó 34 000 Ft áron tudjuk vállalni. Az ár tartalmazza a megvalósítás összes költségét.

A feladat teljesítéséhez szükséges, hogy Megrendelő a teljesítés idejére admin hozzáférést adjon Vállalkozó részére a https://www.gellakk.com/ webáruházához.

Fontos, hogy az egyedi design beállítások csak a Megrendelő által kiválasztott Párizs sablonnal működnek biztosan. Ha a Megrendelő később sablont vált, akkor az egyedi design beállítások, változtatások nagy valószínűséggel el fognak veszni.

Segítsünk együtt!

A fenti árból a Faceliftr csapat 680  Ft-tal támogatja a Sportos Cukorbeteg Egyesületet a https://faceliftr.hu/#segitsunk-egyutt oldalon leírtak szerint.

Határidő

A fenti feladatokat a megrendelés elfogadásától számított 6 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni, amennyiben a Megrendelő a teljesítés során felmerülő esetleges kérdésekre legfeljebb 1 munkanapon belül válaszolni tud.

Érvényesség

Az árajánlat készítés időpontja: 2022.03.31

Az árajánlat a készítés időpontjától 2022.04.30-ig érvényes.

Megrendelés adatai

Az árajánlat elfogadásának (megrendelés) időpontja: 2022.03.31

Határidő: 2022.04.08

A fejlesztés jóváhagyásának (teljesítés) időpontja: 2022.04.20

Számlázási adatok

Név: Csáki Ferenc László

Cím: 4031 Debrecen , Libatop u.4.

Adószám: 66300287-2-29